Extrema Outdoor Belgium 2013

xob4Dit jaar mogen we weer met de Extrema family mee naar XO Belgium 2013. Voor de derde keer gaan we weer naar recreatie plas Kelchterhoef in Houthalen-Helchteren. Om daar een mooi festival te bouwen met z’n allen.  Het festival wordt dit jaar een volwaardig weekendfestival met twee volledige festivaldagen op zaterdag en zondag, én een beach party op vrijdag. Dit zal het festival plaatsvinden tijdens het xob3pinksterweekend op 17, 18 en 19 mei.

Het dancefestival Extrema Outdoor kent zijn oorsprong in Nederland waar het dit jaar al voor de achttiende keer doorgaat. Daar legt het festival zich nog meer toe op live-elementen, zowel in muziek als in beleving. Op XO Belgium wordt er meer aandacht besteed aan het creatieve, kunstinstallaties, live performances, interactie met de bezoeker en natuurlijk het gekende water- en natuurrijke XO-decor. Daarnaast blijft XO Belgium de nadruk leggen op het bieden van kwaliteitsmuziek, een klassevol festival en een heuse totaalbeleving.

xob5Verdeeld over drie dagen en tien stages, zakken meer dan vijftig artiesten van over heel de wereld af naar Houthalen-Helchteren. Headliners zijn dit jaar Luciano, The Magician, Sasha, Jamie Jones, Hernan Cattaneo, Nic Fanciulli, Camo & Krooked, Joris Voorn, Âme & Dixon, Gesaffelstein en Brodinski.

Daarnaast worden ook nieuwkomers uit de scene toegevoegd aan de line-up. Zo ook Ben Pearce die dit jaar een grote hit scoorde met “What I Might Do” en Kölsch die grijsgedraaid wordt met “All That Matters” of Infinity Ink bekend van hitsingle “Infinity”

Mijn taken voor XO Belgium zijn o.a. het aansturen van de sitecrew. We gaan uiteraard voor zorgen dat vrijdag 17 mei alles optijd klaar is zodat de bezoeker een weekend lekker kunnen feesten.

Wil je meer info over de line-up, kaartjes route enz. kijk dan even op de website van XO Belgium.

Wil je de opbouw een beetje volgen meld je dan aan op mijn twitter, of check af en toe mijn foto pagina.