Extrema Outdoor gooit het roer om.

Van de website van Extrema

Yes, 2012 is het jaar van verandering! Extrema Outdoor gooit het roer om. Let’s go into the new! Om je een eerste indruk te geven van onze nieuwe ideeën, lichten we alvast een tip van de sluier over het nieuwe concept, XO Live!

XO dient als nieuwe afkorting van Extrema Outdoor en de toevoeging ‘Live’ geeft aan dat we buiten dj’s meer bijzondere en uniekere live shows van dance-artiesten gaan programmeren. Daarbij wordt het ticket goedkoper en Extrema Outdoor krijgt een lagere bezoekerscapaciteit.

Naast een aantal live acts presenteert Extrema Outdoor ook meer nieuwe talenten. Extrema gelooft in de toekomst van dance, met meer livemuziek en überhaupt meer levendigheid op het podium. Extrema Outdoor staat natuurlijk bekend om haar show en decoratie, maar dansen blijft het allerbelangrijkst.

In totaal zijn er weer 10 areas. De live-optredens en bekendste dj’s worden voornamelijk gepresenteerd op twee nieuwe hoofdpodia. Eén daarvan is een openluchtpodium, pal aan het strand van Aquabest waar veel theater en spektakel de leidraad is. Hier vind je een mix van ‘s werelds top-dj’s en verassende live acts. Meer show en entertainment is het devies!

Het tweede hoofdpodium is een enorme indoor arena waar je naast dj gigs ook een aantal imposante live shows kunt verwachten met veel licht- en videospektakel. De tent is volledig donker en dus ideaal voor zogenaamde dark shows. Verwacht hier edgy dance.

De muziek op Extrema Outdoor loopt wederom uiteen. Met clubhouse, electro, techno, eclectische house en, nieuw dit jaar natuurlijk: dubstep! Extrema Outdoor heeft daarbij dit jaar nieuwe collabo’s met labels en concepten die een area zullen hosten.

Maar ‘live’ betekent ook meer performance, theater en visuele pracht. De eindshow wordt over de gehele dag verspreid. Een totaalbeleving dus!

Maar er is meer, veel meer om te vertellen. Bij de volgende Sneak Preview maken we de eerste artiest(en) bekend en onthullen we weer wat meer over je nieuwe Extrema Outdoor 2012. Voor de trouwe fans van Extrema lanceren we zaterdag 21 januari de eerste kaartverkoop met gereduceerde tickets en gratis muziek t.w.v. ‘n tientje als extra cadeau. Veel luisterplezier!
XO

Meer informatie kun je vinden op de website van Extrema.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *