Extrema Outdoor Norway 2011

Op 25 juni barst het feest los in Noorwegen, dan is namelijk Extrema Outdoor Noorwegen. Het festival wordt georganiseerd op het eiland Kalvoya bij Oslo in de plaats Sandvika.

Nog een paar dagen en dan gaan we met 17 trailers en bijna 80 man crew  twee weken naar Noorwegen. We hebben dan  een week de tijd om Extrema Outdoor Norway op te bouwen op een nogal vrij unieke locatie. Het festival word gehouden op een eiland wat alleen te bereiken is via een brug van 3 meter breed. We morgen alleen ’s nachts de brug over met materiaal. En overdag word er gebouwd.

Dit jaar word het evenement voor de 2e keer georganiseerd door Extrema. Vorig jaar was zo’n succes dat ze besloten hebben het dit jaar nog eens over te doen. De line-up liegt er niet om. Ze hebben dit jaar grote namen uit de dance scene geprogrammeerd. Namen als Armin van Buuren, Dennis Ferrer, Adam Beyer, Dr. Lektroluv en nog veel meer, voor de hele line-up kijk hier.

Super Line-Up mag dit jaar meewerken aan de productie van dit evenement. Onder andere steigers, hekwerk, meubilair, ondersteuning watervoorziening, heftruck werkzaamheden, podiumprakken, rijplaten en alles over de brug transporteren.

Meer informatie over Extrema Outdoor Norway vind je op hun website.

Wil je op de hoogte gehouden worden met alles wat te maken heeft met de productie van dit festival volg mij dan op Twitter en/of op Facebook. Wil je de hele productie stap voor stap volgen volgen kijk dan elke dag hier.