10 JAAR SUPER LINE UP!

Let’s take the first step together and help you win your case.
We are here every step of the way.
0
Evenementen in 10 jaar
0
Toffe opdrachtgevers
0
Kilometers
0 %
Tevreden opdrachtgevers

Hard working

Waarom Super Line up

Je wilt je idee omzetten naar een creatief concept. Brainstormen. Wat is er allemaal mogelijk, qua podia, indeling terrein, materialen, creatieve indeling. Alles kan en alles mag. Super Line-Up deelt ervaring.

Uw idee is onze service!

Waar zijn wij goed in?

Team Super Line Up zorgt ervoor dat uw idee werkelijkheid gaat worden. Of dit is in de zin van de volledige productie, planning, technische tekeningen of het uitvoeren van uw volledige project. Met onze kennis en ervaring kunnen wij u alles bieden wat u nodig heeft op het gebied van evenementen producties.

Over Super Line Up

Ontmoet Bas

Bas van Baal staat bekend om zijn Brabantse mentaliteit en drive in de branche. Een ondernemer waar afspraak afspraak is en waar voor elke discipline fijn mee te werken valt. 

Met zijn uitgebreide ervaring in de evenementen als technisch tekenaar, project manager, productie manager en ga maar door komt elk project te staan zoals het hoort. 

Alle collega’s en opdrachtgevers zijn te spreken over de sfeer die er hangt tijdens de productie van Bas. Hard werken kan alleen maar als de sfeer goed is tijdens het werk. 

 

Uw productie in de juiste handen

Super Line Up zorgt voor rust en structuur in uw productie

01

Idee & brainstorm

U heeft een geweldig idee, Super Line Up gaat met u het idee uitwerken, tekenen en zorgen dat uw idee op de juiste manier naar voren komt. Op deze manier kunnen we een beeld geven aan uw idee.

02

productie voorbereiding

De tekeningen worden gemaakt, de materialen worden besteld en de show komt dichterbij. Met ons netwerk zorgen wij voor de juiste schakels binnen de branche.

03

Uitvoering

Met een geweldig team aan doorgewinterde evenementen mannen en vrouwen gaan wij uw productie volledig uitvoeren. Met altijd wat interessante uitdagen weet het team van Super Line up ook uw productie tot in de puntjes te verzorgen!

Wat opdrachtgevers zeggen

Opdrachtgever aan het woord

Contact met Super Line Up

+31(0)618943418

Email info@superlineup.com