Klok Rock Orange – gratis en hard op Koninginnedag

KLOK ROCK ORANGE – GRATIS EN HARD OP KONINGINNEDAG

De eerste editie van Klok Rock Orange was gelijk een daverend feest in Eindhoven, met geweldige bands als Tech-9, Vanderbuyst en Peter Pan Speedrock. Dit jaar wordt het gratis festival minstens zo’n grandioze belevenis. Op zondag 29 en maandag 30 april gaat het knallen bij het Klokgebouw!

Net als in 2011 hebben organisatoren Peter Pan Speedrock en Joop Soree de handen ineengeslagen met leerlingen en docenten van het Rock City Institute (ROC) om het programma voor de Koninginnenacht kleur te geven. Op deze zondag is tot ’s avonds 11 uur aanstormend talent te bewonderen. De definitieve line-up wordt binnenkort aangekondigd.

Behalve dat het festivalterrein een kwartslag gedraaid wordt, blijft het recept van Klok Rock Orange op Koninginnedag nagenoeg ongewijzigd. Om 11 uur ’s ochtends het openingssalvo,   wederom tien bands op het affiche, de hotrodders van Trashers C.C. stallen hun stijlvolle bolides nog eens uit en om 23:00 uur klinkt het slotakkoord.

Er zijn al vijf namen van formaat bekend. Naast gastheren Peter Pan Speedrock en de tot huisband benoemde rockers Bang Bang Bazooka, laten stoner-helden Candybar Planet de broekspijpen wapperen, brengt ska-ster Mark Foggo iedereen in beweging én komen de Eindhovense hardcore-veteranen van Violation Of Trust langs voor een reünie-optreden.

Kortom, de liefhebbers van swingend, skankend, groovend, beukend of razend gitaarwerk weten waar ze dit jaar op 29 en 30 april naartoe moeten. Bovendien zijn paraplu’s sowieso overbodig, ongeacht het weer. Mocht het gaan regenen, dan verhuist het complete festival gewoon naar binnen. Lang leve het Klokgebouw!

Kijk hier voor meer info en programma-updates.

 

KLOK ROCK ORANGE

Wie: o.a. Peter Pan Speedrock, Bang Bang Bazooka, Candybar Planet, Violation Of Trust, Mark Foggo

Waar: Strijp-S, Eindhoven (naast het Klokgebouw)

Wanneer: zondag 29 en maandag 30 april

 

Met trots mag ik dan ook nog vermelden dan Super Line-Up de hele festival productie van Klok Rock Orange gaat organiseren en uitvoeren.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *