Red Bull Crashed Ice 2013.

red bullDe laatste loodjes en dat zit het er weer op. Het wintersport event van het jaar, Red Bull Crashed ice. Wat is dat gaaf om hieraan mee te mogen werken.

Een ijsbaan op een ski helling. Daar komt echt wel wat bij kijken. Denk aan het machine park (sneeuwscooters, hoogwerkers met speciale rupsbanden), pistebully’s met een vorkenbord want een heftruck kan de berg niet op, regels die gelden binnen in een ski-hal, bezoekers die vanaf 9.00uur tot 24.00 uur aan het sporten zijn, milieu eisen binnen in de hal en dan nog niet gesproken over de constante temperatuur van -10 graden Celsius en wat dat voor consequenties heeft op bijvoorbeeld de waterleidingen.  Allemaal facetten die op andere events compleet anders zijn. Een uitdaging dus. Maar het is uiteindelijk toch gelukt als “TEAM”

red bull crashed iceMijn taken waren  o.a. het aansturen van sitecrew, problemen oplossen tijdens de nacht (want ’s nachts werd er veel werk verzet). En ik was aanspreekpunt in de nacht voor alle partijen die aan het werk waren. Het was zeker een uitdaging, en ik ben er trots  op dat het allemaal goed gekomen is.

Mijn dank gaat uit naar mijn fijne collega’s waarmee ik samen heb gewerkt de afgelopen 2,5 week : MC Sluis Events, Marc, Rik, Gert-jan, Marco, collega’s van TDA, Power 4 You, DMS crew,  PRG en natuurlijk Carina en haar Red Bull team.

De wedstrijd was live op RTL 7, hier kun je de aflevering terug kijken. Foto’s van de productie staan hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *