Terugblikken op alweer een Super (Line-Up) jaar.

Time flies when you have fun. En zo is het maar net. Ik ben inmiddels twee jaar bezig met mijn bedrijfje Super Line-Up en ik mag concluderen dat ik een goed en leuk jaar heb gehad.

Vanaf begin januari tot afgelopen week heb ik aan een stuk gewerkt. Op onder andere festivals in Nederland, België en Noorwegen, sport evenementen voor onder andere Red Bull, concerten in het Klokgebouw en Gelredome, en tour-support voor o.a. Peter Pan Speedrock en De Heideroosjes. Klik hier voor een compleet overzicht.

Ik verwacht dat 2012 nog beter gaat worden. Het jaar begint gelijk goed. In januari/februari  de opbouw van het mega sport event Red Bull Crashed Ice en het Vudels Konigsbal. Daarna word het officiële festival seizoen geopend met Paaspop. Daarna volgen Extrema events, Klokrock Orange, Bavaria Open Air, Festyland, STRP festival, Speedfest en nog veel meer.

Ook organiseert Super Line-Up het jaarlijkse Rumoer Fest in Sevenum, voor de 12 keer alweer. En met Peter Pan Speedrock gaat het ook een druk jaar worden, ik ga weer veel van Europa zien in 2012.

Al met al werken is een groot feest, alleen moet je zelf de slingers ophangen.

Ik wil iedereen met wie ik afgelopen jaar heb samengewerkt bedanken voor de prettige samenwerking. Ook wens ik vanuit het Super Line-Up headquarter iedereen een goede jaarwisseling en een goed en gezond 2012 toe.