XO LIVE 2012

Het volgende project: XO Live 2012.

Voor de mensen die dit niet kennen. XO Live is de nieuwe naam voor een van het grootste dance festival van ons land, namelijk Extrema Outdoor. Het festival is vernieuwd en grootser dan ooit. Dit jaar zal live muziek een prominente rol geven aan de (Super) Line-Up.

Grote namen staan dit jaar op de bill te pronken: LMFAO, Paul Kalkbrenner, 2 Many DJ’s, David Guetta en nog veel meer. Kijk hier maar.

Morgen gaan we beginnen met de opbouw van XO Live.  Mijn taak dit jaar is om de sitecrew te coördineren .

Wij gaan met onze club mensen ervoor zorgen dat er ongeveer 6000 m2 vloer gelegd word, 200 barriers geplaatst gaan worden, dat alle kleedkamers en portocabins voorzien gaan worden van meubilair en dat op het hele terrein brandblussers  geplaatst worden. Toch wel een redelijk belangrijk onderdeel van het festival dus.

Wil je meer weten over XO Live kijk dan even op hun website. Wil je onze opbouw volgen dat kan via mijn Twitter. En foto’s van XO Live kun je hier terug vinden. Nieuw op de Extrema website is XO Backstage, hier kun je alle ins en outs vinden over XO live, gebracht door Extrema collega’s, artiesten en journalisten.

 

STRP festival zit er weer op.

11 dagen lang, 30.000 bezoekers heel veel muziek, gave acts, kunstenaars en films. Dat was het STRP festival. En dat allemaal in het Klokgebouw in Eindhoven. De vier zalen van het Klokgebouw waren ingedeeld in een expositie ruimte, filmzaal, cafe, en concertzaal. Overdag was er een dagprogramma voor bedrijven en scholen en in de weekenden was het STRP festival voor iedereen toegankelijk.

De expositie van de Belgische kunstenaar Lawrence Malstaf was een groot succes, zelfs Giel Beelen kwam een kijkje nemen voor zijn ochtendprogramma. Zie hier het verslag.

Verder ging bij Underworld en Soulwax en 2 Many DJ’s het spreekwoordelijke dak eraf, duizenden mensen gingen compleet uit hun dak.

In de fotogalerij staat een foto verslag van de op en afbouw van het event.

Bedankt organisatie van het STRP festival dat ik mee mocht werken aan dit fantastische evenement.

STRP festival 2010

Van 18 t/m 28 november vind in het Klokgebouw op Strijp-S in Eindhoven het STRP festival plaats. Het STRP festival is een van de grootste e-culture festivals in Europa en uniek in de mix van cultuur, muziek en technologie.

Elf dagen lang zijn er exposities, performances en muziek voorstellingen.

Op muzikaal gebied het de organisatie van het STRP festival een paar grote acts weten te boeken zo komen o.a.  Underword en M.I.A. naar Eindhoven.

Naast diverse exposities en tentoonstellingen staan de installaties van kunstenaar Lawrence Malstaf centraal op het STRP Festival. Deze zijn groots en monumentaal en als bezoeker sta je zelf in het middelpunt.  Er zijn live performances en je krijgt zelf de kans om je zelf vacuüm te trekken

Kijk hier voor het volledige programma van het STRP festival. Volg hier de STRP festival Twitter voor het allerlaatste festival nieuws.

Super Line-Up verzorgt event support @ STRP Festival