Johnny Cash Memorial Show & Dutch Chili Fest 2013

def americans Twee verschillende evenementen in één weekend in één gebouw. Of ik hier de productie voor wilde doen. Dat klinkt als een uitdaging, maar wel een erg dutch chili festleuke uitdaging. Als je dan achteraf ook nog eens te horen krijgt dat beide de evenementen succesvol waren, dan is mijn missie dus geslaagd.

De Johnny Cash Memorial Show is een concert ter ere van de overleden Johnny Cash en Dutch Chili Fest 2013 word ook wel  het heetste evenement van Nederland genoemd omdat hier alles draait rondom de chili peper.

De organisatie van de Johnny Cash Memorial Show en de organisatie van Dutch Chili Fest hebben mij een half jaar geleden benaderd met de vraag,  of ik voor beide evenementen de productie op mij wilde nemen. Dus de voorbereiding, ontwerp/indeling zaal, inkoop materiaal, crew, opbouw, afbouw, advies en een werktekening. Een erg leuke klus dus.

De Johnny Cash Memorial show word georganiseerd door de Eindhovense band Def Americans. Ze cash memorial showorganiseren elk jaar een memorial show ter ere van de  country zanger Johnny Cash. Dit jaar hebben ze de keuze gemaakt deze show in het Klokgebouw in Eindhoven te organiseren. En met succes ,er waren zo’n 1800 Cash liefhebbers binnen. Het was een groot feest. Foto’s van deze unieke avond kun je hier terugvinden.chili fest

Het Dutch Chili Fest word georganiseerd door Gastronomicon. Na een geslaagde editie in 2012 besloten de heren een stapje verder te gaan. Twee zalen van het Klokgebouw werden ingericht voor dit culinaire evenement. En zo’n 5000 bezoekers vanuit het hele land vonden hun weg naar het heetste event van Nederland. Foto’s van het Chili Fest staan hier.

Ik wil bij deze de Def Americans en de heren van Gastronomicon bedanken voor de fijne samenwerking.

 

Super Line-Up sponsort Dutch Chili Fest

chili fest 2012Komend weekend 29 september is het zover, het heetste event van Nederland. Namelijk het Dutch Cili Fest. Van 12.00 uur tot 20.00 uur in het Klokgebouw in Eindhoven. Super Line-Up sponsort dit pittige festival in de vorm van gratis event support.

Aanstaande zaterdag staat het Klokgebouw in vuur en vlam, want zaterdag vind hier het heetste festival van Nederland plaats namelijk het Dutch Chili Fest. Alles maar dan ook alles wat ook maar iets met pepers te maken heeft zul je hier aantreffen. Van eetstalletjes tot chili eet wedstrijden, van pittige bands tot chili custom culture en van chili kookwedstrijden tot en met een speciale chili pepper kids corner. Meer info lees je hier

banner chili festDe organisatie heeft voor dit event een paar mooie bandjes geboekt die de vlammen eraf gaan spelen. Onder andere Black Bottle Riot, The Marino’s, en Jesus Evil Highway.

Al met al een leuk pittig feestje waar Super Line-Up graag aan mee wil werken. Meer info over het Dutch Chili fest kun je vinden op hun website, of like hun op Facebook.