Peter Pan Speedrock verwacht miljoenste bezoeker op Speedfest.

Peter Pan Speedrock verwacht miljoenste bezoeker op Speedfest 6

Officiële release nieuwe CD FIFTYSOMESUPERHITS óók op Speedfest 6

Peter Pan Speedrock heeft tropenweken achter de rug.  Peter, Bartmann en Bart zijn volop in de weer met de organisatie van de zesde editie van Speedfest op zaterdag 10 december in het Klokgebouw in Eindhoven. Daarnaast hebben ze flink wat korte nachten gehad om op datzelfde Speedfest hun kersverse verzamel-CD FIFTYSOMESUPERHITS (maar liefst 58 tracks op 2 CD’s!) te kunnen presenteren.

Maar er is méér aan de hand op het aankomende jaarlijkse feestje van Peter Pan Speedrock!  Volgens berekeningen zal zich op Speedfest namelijk de miljoenste bezoeker aandienen sinds de allereerste show van de band, vijftien jaar geleden. Peter Pan Speedrock-frontman Peter van Elderen is erg opgetogen over dit bijzondere feit: ,,Onze boeker/manager Bert van Aefst van SOZ Concerts houdt al sinds dag één bij voor hoeveel mensen we per show spelen. Hij heeft onlangs alle shows tot nu toe – dat zijn er inmiddels ruim over de 1600 – plus bezoekers bij elkaar opgeteld. Met het te verwachten publiek bij onze drie Duitse shows de komende drie dagen, blijkt dat we op Speedfest officieel de miljoenste mogen verwelkomen.” “Peter Pan Speedrock verwacht miljoenste bezoeker op Speedfest.” verder lezen

Koninginnedag Festival Eindhoven

Op zaterdag 30 april (op Koninginnedag) vindt buiten bij het Klokgebouw (voor bij Pop-Ei) in Eindhoven de eerste editie van het “Klok Rock Orange” festival plaats. Denk aan bands, rock & roll, hotrods, BBQ en een superlocatie – kortom: alle ingrediënten die aanwezig moeten zijn voor een gaaf Koninginnedag festival. En ook het is ook nog eens gratis.!

Koninginnedag in Eindhoven is geen Koninginnedag als er geen rock & roll bands spelen. Daarom hebben de mannen van Peter Pan Speedrock in samenwerking met Joop Soree (Horeca-exploitant Pop-Ei) een nieuwe festival georganiseerd en “Klok Rock Orange” gedoopt. Er zullen die dag 11 bands spelen, van hardrock tot speedrock, van rock & roll tot punk en van hardcore tot garage. De organisatie van het festival gaat zelf ook spelen. Onder de naam Peter Pan Speedrock Special zullen ze in een half uur alle speedrock-klassiekers gaan spelen onder leiding van mascotte Dikke Dennis.

Het festival heeft voor ieder wat wil(d)s. Het festivalterrein is ruim opgezet dus er is in tegenstelling tot middenin de stad genoeg ruimte voor iedereen. Het is de place to be voor alle rock & rollers, speedrockers, punkers en hardcore kids, maar natuurlijk ook voor families van jong tot oud. En om het festival compleet te maken verzorgen CC The Trashers uit Eindhoven een grootse hotrodshow op het festival terrein.

Meer info over Klok Rock Orange vind je hier.

Tijdschema Klok Rock Orange.

 • 12.00 tot 12.30 Blackbone
 • 13.00 tot 13.30 Digital Orchestra
 • 14.00 tot 14.40 Malle Pietje and the Bimbo’s
 • 15.00 tot 15.30 Van Der Buyst
 • 16.00 tot 16.30 Radio Dead Ones
 • 17.00 tot 17.30 Komatsu
 • 18.00 tot 18.30 Bang Bang Bazooka
 • 19.00 tot 19.30 Peter Pan Speedrock Special
 • 20.00 tot 20.30 Gewapend Beton
 • 21.00 tot 21.30 Tech-9
 • 22.00 tot 22.30 The Deaf

“Koninginnedag Festival Eindhoven” verder lezen