Gigs Festival DeLuxe

gigs-festivalGeniet nog heel even van het zomerfestivalgevoel tijdens GIGS – Festival DeLuxe. Een festival, maar dan binnen. De mooiste, opvallendste en intiemste acts van het afgelopen festivalseizoen smelten voor even samen in het theater. 

Speciaal voor GIGS – Festival DeLuxe ondergaat het theater een waregigs-festival-deluxe_1 metamorfose. Naast de vaste podia in de grote en de kleine zaal wordt de foyer verbouwd tot een klassieke festivalweide. Compleet met festivalsnacks, louncheplekken en een DJ-spot. De deuren van en naar de zalen blijven de hele avond open. De bar ook. Beweeg vrij van podium tot podium. 

We mogen dus op tournee door de theaters van Nederland. Ik ga het stukje productie festivalweide verzorgen. De foyer van de theaters gaat omgebouwd worden tot festival weide. Een erg leuke klus voor een leuk bedrijf. Het tourschema vind je hier.

Red Bull Crashed Ice 2013.

red bullDe laatste loodjes en dat zit het er weer op. Het wintersport event van het jaar, Red Bull Crashed ice. Wat is dat gaaf om hieraan mee te mogen werken.

Een ijsbaan op een ski helling. Daar komt echt wel wat bij kijken. Denk aan het machine park (sneeuwscooters, hoogwerkers met speciale rupsbanden), pistebully’s met een vorkenbord want een heftruck kan de berg niet op, regels die gelden binnen in een ski-hal, bezoekers die vanaf 9.00uur tot 24.00 uur aan het sporten zijn, milieu eisen binnen in de hal en dan nog niet gesproken over de constante temperatuur van -10 graden Celsius en wat dat voor consequenties heeft op bijvoorbeeld de waterleidingen.  Allemaal facetten die op andere events compleet anders zijn. Een uitdaging dus. Maar het is uiteindelijk toch gelukt als “TEAM”

red bull crashed iceMijn taken waren  o.a. het aansturen van sitecrew, problemen oplossen tijdens de nacht (want ’s nachts werd er veel werk verzet). En ik was aanspreekpunt in de nacht voor alle partijen die aan het werk waren. Het was zeker een uitdaging, en ik ben er trots  op dat het allemaal goed gekomen is.

Mijn dank gaat uit naar mijn fijne collega’s waarmee ik samen heb gewerkt de afgelopen 2,5 week : MC Sluis Events, Marc, Rik, Gert-jan, Marco, collega’s van TDA, Power 4 You, DMS crew,  PRG en natuurlijk Carina en haar Red Bull team.

De wedstrijd was live op RTL 7, hier kun je de aflevering terug kijken. Foto’s van de productie staan hier.

Speedfest 6 was uitverkocht.

Het feest der feesten dat is Speedfest. Ik kan toch wel met trots zeggen dat we het dit jaar mooi voor elkaar hadden. 5000 bezoekers en helemaal uitverkocht. Uit alle hoeken en gaten kwamen de bezoekers.

Ik heb mensen gezien die ik  herken van het touren met Peter Pan Speedrock. Ze kwamen van ver Italie, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Portugal, Belgie, Luxemburg en natuurlijk Nederland. Wat een support zeg niet normaal.

Nu is het alweer maandag, iedereen is weer aan het werk en het Klokgebouw ziet er weer leeg uit. Voor iedereen die nog een klein beetje wil nagenieten? In mijn foto map staan foto’s van Speedfest 6. Kijken dus.

Organisatie, crew, vrienden, bekenden bedankt voor dit onvergetelijk feest. Tot Speedfest 7 dan is Super Line-Up er weer bij.

 

 

Festival seizoen 2011

De zon schijnt, de vogeltjes fluiten, het gras is mooi groen. Het is lente en de planning voor het komende festival seizoen is zo goed als klaar. Net als vorig jaar gaan we dit seizoen weer hard aan de bak. Event support en alles wat erbij komt kijken.

Dit jaar zijn er een paar nieuwe festivals bijgekomen. Extrema Outdoor Norway, Extrema Outdoor Belgium, Pop On Top in Valkenburg, Sneakerz Festival, Lakedance, Alcatraz en Klok Rock Orange.

Wil je Super Line-Up nog inschakelen voor jou event? Klik hier en vraag naar de mogelijkheden.