Klok Rock Orange – gratis en hard op Koninginnedag

KLOK ROCK ORANGE – GRATIS EN HARD OP KONINGINNEDAG

De eerste editie van Klok Rock Orange was gelijk een daverend feest in Eindhoven, met geweldige bands als Tech-9, Vanderbuyst en Peter Pan Speedrock. Dit jaar wordt het gratis festival minstens zo’n grandioze belevenis. Op zondag 29 en maandag 30 april gaat het knallen bij het Klokgebouw!

Net als in 2011 hebben organisatoren Peter Pan Speedrock en Joop Soree de handen ineengeslagen met leerlingen en docenten van het Rock City Institute (ROC) om het programma voor de Koninginnenacht kleur te geven. Op deze zondag is tot ’s avonds 11 uur aanstormend talent te bewonderen. De definitieve line-up wordt binnenkort aangekondigd.

Behalve dat het festivalterrein een kwartslag gedraaid wordt, blijft het recept van Klok Rock Orange op Koninginnedag nagenoeg ongewijzigd. Om 11 uur ’s ochtends het openingssalvo,   wederom tien bands op het affiche, de hotrodders van Trashers C.C. stallen hun stijlvolle bolides nog eens uit en om 23:00 uur klinkt het slotakkoord. “Klok Rock Orange – gratis en hard op Koninginnedag” verder lezen

Paaspop 2011

362 dagen per jaar lopen er paarden op de Molenheide in Schijndel, en 3 dagen per jaar moeten de paarden de stal in, ze moeten dan plaats maken voor 20.000 feestgangers.

Want het is pasen, oftewel Paaspop is weer aangebroken. 22, 23 en 24 april 2011 in Schijndel.

Of we er zin in hebben, ik weet het wel zeker, want het is de opener van het festival seizoen.

Elk jaar krijgt de organisatie het weer voor elkaar om een “Super Line-Up” neer te zetten. Voor ieder wat wils, of je nou van rock, dance, hip hop of theater houdt.

Bands als Hatebreed, Peter Pan Speedrock, Bloody Beetroots Death Crew 77, Dropkick Murphy’s, Golden Earing, BZB, Legion of The Dammed, Sick Of It All, No Turning Back.

Mijn vrienden van de Heideroosjes staan in het Paaspop theater met hun voorstelling“Manie Manie”.

Ook voor de dance liefhebber heeft Extrema ook een leuk programma onder andere Dr. Lektroluv, Adam Beyer en Tiga.

Hier vind je het complete programma van Paaspop.

Super Line-Up werkt mee aan de productie van Paaspop.

Als je wilt weten hoe zo’n productie er nou uitziet kijk dan even hier. Of volg mij via twitter.

“Paaspop 2011” verder lezen

Festival seizoen 2011

De zon schijnt, de vogeltjes fluiten, het gras is mooi groen. Het is lente en de planning voor het komende festival seizoen is zo goed als klaar. Net als vorig jaar gaan we dit seizoen weer hard aan de bak. Event support en alles wat erbij komt kijken.

Dit jaar zijn er een paar nieuwe festivals bijgekomen. Extrema Outdoor Norway, Extrema Outdoor Belgium, Pop On Top in Valkenburg, Sneakerz Festival, Lakedance, Alcatraz en Klok Rock Orange.

Wil je Super Line-Up nog inschakelen voor jou event? Klik hier en vraag naar de mogelijkheden.