Summerlab van Jan Douwe Kroeske op XONL14

SummerLabb, hét lab van festivalland en een initiatief van Jan Douwe Kroeske, reisde dit jaar naar verschillende evenementen en festivals. In een vernuftig duurzaam paviljoen laten samenwerkende partners als kennisinstellingen, universiteiten en bedrijven, de festivalbezoeker voelen, proeven en ruiken aan nieuwsgierigmakende duurzame innovaties.

Dit Lab stond ook op Extrema Outdoor. Kijk even de aftermovie van het lab van festivalland.

Jan Douwe, Duncan, Lisa, Katalijne, Etjen en de hele Summerlab crew bedankt voor de prettige samenwerking, en tot Extrema Outdoor 2015.

Extrema Outdoor Belgium 2014

Nog een kleine week dan is het alweer zover, Extrema Outdoor Belgie. Inmiddels is de opbouw in volle gang. De rijplaten liggen, hekwerk staat, de layer staat bijna en de eerste stagestage xobe is al bijna klaar.

Mijn taken als uitvoerend producent zijn: het uitzetten van terrein, leveranciers ontvangen en zorgen dat ze hun werk kunnen doen en o.a. overleg hebben met de crewchief over het sitecrew werk. En verder vooral heel veel plezier hebben, want het is een top locatie en we hebben het weer gelukkig mee.

Meer info over Extrema Outdoor Belgium vind je hier. Als je nog kaartjes wilt hebben moet je snel zijn want het is bijna uitverkocht.

XO Belgium 2013 aftermovie

xob2Met gepaste trotst  de aftermovie van XO Belgium. Wat een mooie productie was dat, en wat een fijn team om mee te werken. Zie hier het resultaat van hoe je een geweldig festival bouwt.

Volgende maand een uitgebreid artikel over XO Belgium in de nieuwe uitgave van AV& Entertainment Magzine. Met daarin een een interview met de hoofdproducent Bram van Amelsfoort en een kort interview met mij over onder andere mijn taken tijdens deze productie.

 

Alcatrazz 2013 Horst

Ialcatrazz nmiddels ben ik weer druk bezig met de voorbereidingen van Alcatrazz Festival in Horst. Op zaterdag 1 juni zal de zevende editie van Alcatrazz Festival plaatsvinden. Op een unieke locatie in het zuiden alcatrazz 1des lands zal dan de dikste hardstyle en hardcore te horen zijn en alles en wat daartussen past.

Net als vorig jaar zullen er weer groot aantal deejays en live acts geprogrammeerd worden in de hardere stijlen. Naast Hardstyle, Hardcore en Industrial is ook de Early Rave present. Deze stroming heeft het afgelopen jaar geen plek gehad in het programma, maar naar aanleiding van de vele reacties die de organisatie hierop gehad heeft, is besloten om deze muziekstroming weer een volwaardig podium te bieden.alcatrazz

De complete line-up van het festival kun je hier terug vinden. Kaartjes kopen kan hier.

Dit jaar ga ik de productie als uitvoerend producent begeleiden en gaan we met een top team vanuit Linq Events dit festival bouwen.