Het festivalseizoen is geopend.

Ik stapte vanochtend om 7.15 in mijn bus richting Schijndel. Met een behoorlijke portie goede zin, want vandaag was het dan zover. Namelijk de eerste  werkdag voor het nieuwe festival seizoen. En het was gelijk een goede. Het leek wel of de weergoden het ook wisten.

Vandaag zijn we begonnen met de opbouw van Paaspop 2012. Over precies 2,5 week worden er namelijk een stuk of 35.000 feestbeesten verwelkomd op de Molenheide in Schijndel.

Maar voor het zover is moet het natuurlijk wel allemaal spik en span zijn daar op de paardenweide. De paarden moeten naar de stal gebracht worden, het gras moet gemaaid worden, de paarden drollen moeten geruimd worden, er moeten een paar tentjes geplaatst worden, backstage moet ingericht worden, er moeten een paar banners opgehangen worden, en natuurlijk een paar meter hekwerk om de weide heen. En daar zorgen wij (een erg grote club professionals uit het vak) dan weer voor.

Ik ga net als vorig jaar proberen elke dag een kleine update te geven over dit festival d.m.v een foto reportage. Die kun je hier zien. Of volg me hier via twitter. 

Paaspop vindt plaats op 6,-7 en 8 april plaats op de Molenheide in Schijndel. Meer informatie over tijdschema’s, bands, route, tickets vind je op de website van Paaspop.

Volg Paaspop via twitter met #paaspop