Het festivalseizoen is geopend.

Ik stapte vanochtend om 7.15 in mijn bus richting Schijndel. Met een behoorlijke portie goede zin, want vandaag was het dan zover. Namelijk de eerste  werkdag voor het nieuwe festival seizoen. En het was gelijk een goede. Het leek wel of de weergoden het ook wisten.

Vandaag zijn we begonnen met de opbouw van Paaspop 2012. Over precies 2,5 week worden er namelijk een stuk of 35.000 feestbeesten verwelkomd op de Molenheide in Schijndel.

Maar voor het zover is moet het natuurlijk wel allemaal spik en span zijn daar op de paardenweide. De paarden moeten naar de stal gebracht worden, het gras moet gemaaid worden, de paarden drollen moeten geruimd worden, er moeten een paar tentjes geplaatst worden, backstage moet ingericht worden, er moeten een paar banners opgehangen worden, en natuurlijk een paar meter hekwerk om de weide heen. En daar zorgen wij (een erg grote club professionals uit het vak) dan weer voor.

Ik ga net als vorig jaar proberen elke dag een kleine update te geven over dit festival d.m.v een foto reportage. Die kun je hier zien. Of volg me hier via twitter. 

Paaspop vindt plaats op 6,-7 en 8 april plaats op de Molenheide in Schijndel. Meer informatie over tijdschema’s, bands, route, tickets vind je op de website van Paaspop.

Volg Paaspop via twitter met #paaspop

 

Terugblikken op alweer een Super (Line-Up) jaar.

Time flies when you have fun. En zo is het maar net. Ik ben inmiddels twee jaar bezig met mijn bedrijfje Super Line-Up en ik mag concluderen dat ik een goed en leuk jaar heb gehad.

Vanaf begin januari tot afgelopen week heb ik aan een stuk gewerkt. Op onder andere festivals in Nederland, België en Noorwegen, sport evenementen voor onder andere Red Bull, concerten in het Klokgebouw en Gelredome, en tour-support voor o.a. Peter Pan Speedrock en De Heideroosjes. Klik hier voor een compleet overzicht.

Ik verwacht dat 2012 nog beter gaat worden. Het jaar begint gelijk goed. In januari/februari  de opbouw van het mega sport event Red Bull Crashed Ice en het Vudels Konigsbal. Daarna word het officiële festival seizoen geopend met Paaspop. Daarna volgen Extrema events, Klokrock Orange, Bavaria Open Air, Festyland, STRP festival, Speedfest en nog veel meer.

Ook organiseert Super Line-Up het jaarlijkse Rumoer Fest in Sevenum, voor de 12 keer alweer. En met Peter Pan Speedrock gaat het ook een druk jaar worden, ik ga weer veel van Europa zien in 2012.

Al met al werken is een groot feest, alleen moet je zelf de slingers ophangen.

Ik wil iedereen met wie ik afgelopen jaar heb samengewerkt bedanken voor de prettige samenwerking. Ook wens ik vanuit het Super Line-Up headquarter iedereen een goede jaarwisseling en een goed en gezond 2012 toe.