Paaspop en Klok Rock Orange

Zo eindelijk weer eens een dagje thuis op kantoor na 3,5 week werken. Een mooie dag om eens terug te blikken op wat ik allemaal gedaan heb.

De opener van het festival seizoen was Paaspop. 3 dagen lang was het 1 groot feest op de Molenheide in Schijndel. En we hebben het mooi gehad, volgens mij is er 1 dag met de afbouw een beetje regen gevallen.

Paaspop is altijd een wederzien van alle collega’s, vrienden en bekenden, het is “net” werken daar!

Ik heb een uitgebreide foto reportage gemaakt van de hele Paaspop productie kijk hier maar.

Volgend jaar is Super Line-Up er weer bij.

Afgelopen weekend was de allereerste Klok Rock Orange. Een nieuwe Koninginnedag festival georganiseerd door mijn maten van Peter Pan Speedrock en Joop Soree de horeca exploitant van Pop-Ei Café.

We kunnen wel spreken over een groot succes. Er zijn ongeveer 3000 bezoekers geweest. Dat is zeker niet slecht voor een festival dat;

1: volledig zelf georganiseerd word door Peter Pan Speedrock inclusief het hekken sjouwen ’s morgens om 8.00 uur.

2: Er zo’n 20 andere evenementen in de stad waren.

Super Line-Up heeft de promotie voor Klok Rock Orange gedaan. En goed want er waren toch maar liefst 3000 bezoekers, dus de boodschap is ontvangen. Op de dag zelf heb ik het stagemanagement gedaan.

Volgend jaar 30 april Klok Rock Orange 2.

Ik heb nog een fotoverslagje gemaakt van Klok Rock Orange, kijk hier maar.

 

Koninginnedag Festival Eindhoven

Op zaterdag 30 april (op Koninginnedag) vindt buiten bij het Klokgebouw (voor bij Pop-Ei) in Eindhoven de eerste editie van het “Klok Rock Orange” festival plaats. Denk aan bands, rock & roll, hotrods, BBQ en een superlocatie – kortom: alle ingrediënten die aanwezig moeten zijn voor een gaaf Koninginnedag festival. En ook het is ook nog eens gratis.!

Koninginnedag in Eindhoven is geen Koninginnedag als er geen rock & roll bands spelen. Daarom hebben de mannen van Peter Pan Speedrock in samenwerking met Joop Soree (Horeca-exploitant Pop-Ei) een nieuwe festival georganiseerd en “Klok Rock Orange” gedoopt. Er zullen die dag 11 bands spelen, van hardrock tot speedrock, van rock & roll tot punk en van hardcore tot garage. De organisatie van het festival gaat zelf ook spelen. Onder de naam Peter Pan Speedrock Special zullen ze in een half uur alle speedrock-klassiekers gaan spelen onder leiding van mascotte Dikke Dennis.

Het festival heeft voor ieder wat wil(d)s. Het festivalterrein is ruim opgezet dus er is in tegenstelling tot middenin de stad genoeg ruimte voor iedereen. Het is de place to be voor alle rock & rollers, speedrockers, punkers en hardcore kids, maar natuurlijk ook voor families van jong tot oud. En om het festival compleet te maken verzorgen CC The Trashers uit Eindhoven een grootse hotrodshow op het festival terrein.

Meer info over Klok Rock Orange vind je hier.

Tijdschema Klok Rock Orange.

 • 12.00 tot 12.30 Blackbone
 • 13.00 tot 13.30 Digital Orchestra
 • 14.00 tot 14.40 Malle Pietje and the Bimbo’s
 • 15.00 tot 15.30 Van Der Buyst
 • 16.00 tot 16.30 Radio Dead Ones
 • 17.00 tot 17.30 Komatsu
 • 18.00 tot 18.30 Bang Bang Bazooka
 • 19.00 tot 19.30 Peter Pan Speedrock Special
 • 20.00 tot 20.30 Gewapend Beton
 • 21.00 tot 21.30 Tech-9
 • 22.00 tot 22.30 The Deaf

“Koninginnedag Festival Eindhoven” verder lezen