Klok Rock Orange 3, Koninginnedag 2013

logo KRODerde editie Klok Rock Orange krijgt internationaler karakter

Eerste bevestigde namen The Hookers (USA), Diablo Blvd (B), Peter Pan Speedrock en Bang Bang Bazooka

Klok Rock Orange op maandag 29 en dinsdag 30 april op Strijp-S terrein in Eindhoven

Koninginnedag is dit jaar niet alleen bijzonder vanwege Beatrix’ abdicatie. Ook de derde editie van Klok Rock Orange wordt extra feestelijk en zal de twee voorgaande edities overtreffen. Het gratis toegankelijke festival verhuist naar het (grotere) Evenemententerrein op Strijp-S in Eindhoven en vindt plaats op maandag 29 april (Koninginnenacht) en dinsdag 30 april. De eerste bevestigde bands zijn The Hookers (USA), Diablo Blvd (B), Peter Pan Speedrock en Bang Bang Bazooka (beide NL).

 Een groter festivalterrein biedt plek aan meer bezoekers dus wordt het programma dit jaar muzikaal breder en qua sfeer meer geënt op Koninginnedag. Peter van Elderen, frontman van Peter Pan Speedrock: ,,In 2011 hielden we samen met evenementenorganisator Joop Soree tijdens Koninginnedag een muziekfeestje met voornamelijk harde bands. Kwamen er 3000 man op af. Vorig jaar was dat aantal zelfs ruim dubbel zoveel! Vanwege dat succes hebben we maar besloten om Klok Rock ppsr klok rockOrange dit jaar te verhuizen naar het grotere Evenemententerrein op Strijp-S en het karakter van Koninginnedag nog meer uit te diepen. Verwacht bijvoorbeeld een rock ’n roll-kermis en bands die niet louter de liefhebber van harde muziek aanspreken. Uiteraard zorgen we er voor dat de kenmerkende sfeer van het festival geen geweld aan wordt gedaan.”

 De eerste bands die geboekt zijn  liegen er dan ook niet om. Van Elderen: ,,Van alle gratis Koninginnedagfestivals in Nederland is de line-up van Klok Rock Orange echt uniek. Waar anders zie je bijvoorbeeld een band als The Hookers die garage,- speed- en punkrock met heavy metalinvloeden mixt? Klok Rock OrangeOf Diablo Blvd, de Belgische hardrockband met zanger en stand up comedian Alex Agnew? Het programma wordt een mooie combinatie van internationale bands en lokale helden. Zoals de rock ‘n’ rollveteranen van Bang Bang Bazooka die vorige week hun nieuwe CD uitbrachten. (lachend:) Uiteraard spelen we zelf ook graag op ons eigen feestje.”

 Klok Rock Orange begint op maandagavond 29 april (Koninginnenacht) en gaat de volgende dag door. Naar verwachting zullen er op beide dagen samen vijftien bands aantreden.

En Super Line-Up draagt zorg voor de site productie van Klok Rock Orange

Extrema Outdoor Belgie

Op 13 augustus 2011 organiseert Extrema de eerste Belgische editie van Extrema Outdoor Belgium in Houthalen.

Grote namen uit de dance scene als als Erick Morillo, Dennis Ferrer en Dr. Lektroluv komen naar België. De hele line-up staat hier.

Ik werk dit jaar mee aan de site productie.

Wil je meer zien van de opbouw kijk dan even hier.

Meer informatie over de tijden, kaartjes en routebeschrijving vind op de website van Extrema.

 

Extrema Outdoor

Nog een weekje en dan is het weer tijd voor Extrema Outdoor in Best.

Op 16 juli komen party people vanuit heel Europa naar de 16e editie van dit populaire internationale dance feest. Dit jaar zijn er 10 area’s en zullen er meer dan 100 van ’s werelds beste dj’s hun plaatjes gaan draaien. Ook zal er dit jaar jaar meer aandacht worden besteed aan creatieve area’s.

Dit jaar mag ik weer een bijdrage leveren aan dit event. Komende week  werk ik mee aan de site productie, en op zaterdag doe ik het stagemanagement bij de Food Village area.

De hele line-up van Outdoor staat hier.

Meer informatie over Extrema Outdoor klik dan op deze link.

Wil je meer weten over de opbouw, volg me dan op twitter of kijk elke dag even bij mijn foto’s.