Solar weekend 2011

Nog anderhalve week, dan is het weer tijd voor het Solar Weekend festival in Roermond. Op 5, 6 en 7 augustus word het festival aan de Maasplassen bij Roermond omgetoverd tot een speeltuin voor volwassenen.

Het creatieve crossoverfestival staat bekend om zijn brede muziek – en kunstenaarsprogrammering. Ook dit jaar staan er zeer uiteenlopende artiesten op het driedaagse festival, met onder andere De Jeugd Van Tegenwoordig, Nobody Beats The Drum, Handsome Poets, Beardyman, Chef’Special, The Subs, Len Faki, Krystl en The Bloody Beatroots Deathcrew 77. Het hele line-up  vind je hier.

Dit jaar doen mijn vrienden Job (alias Kop) & Niek (alias de Muugeherder) mee met de Creatives. Ze doen mee onder de naam “Zoek de Zaanse’.  Vind jij de Zaanse op Solar? Ga dat zien.

Ik verzorg het stagemanagement bij de Food Village. Dit jaar speelt o.a. het Beuk Orkest op het Food Village podium. Ook werk ik mee met de site productie van Solar 2011.

Wil je Solar volgen via twitter dat kan dit is de officiële Solar twitter #solar11. Wil je mij in de voor bereiding volgen ga dan naar de Super Line-Up twitter. Foto’s van de productie vind je hier. Meer info over Solar Weekend Festival vind je hier.

Extrema Outdoor

Nog een weekje en dan is het weer tijd voor Extrema Outdoor in Best.

Op 16 juli komen party people vanuit heel Europa naar de 16e editie van dit populaire internationale dance feest. Dit jaar zijn er 10 area’s en zullen er meer dan 100 van ’s werelds beste dj’s hun plaatjes gaan draaien. Ook zal er dit jaar jaar meer aandacht worden besteed aan creatieve area’s.

Dit jaar mag ik weer een bijdrage leveren aan dit event. Komende week  werk ik mee aan de site productie, en op zaterdag doe ik het stagemanagement bij de Food Village area.

De hele line-up van Outdoor staat hier.

Meer informatie over Extrema Outdoor klik dan op deze link.

Wil je meer weten over de opbouw, volg me dan op twitter of kijk elke dag even bij mijn foto’s.

 

 

Paaspop en Klok Rock Orange

Zo eindelijk weer eens een dagje thuis op kantoor na 3,5 week werken. Een mooie dag om eens terug te blikken op wat ik allemaal gedaan heb.

De opener van het festival seizoen was Paaspop. 3 dagen lang was het 1 groot feest op de Molenheide in Schijndel. En we hebben het mooi gehad, volgens mij is er 1 dag met de afbouw een beetje regen gevallen.

Paaspop is altijd een wederzien van alle collega’s, vrienden en bekenden, het is “net” werken daar!

Ik heb een uitgebreide foto reportage gemaakt van de hele Paaspop productie kijk hier maar.

Volgend jaar is Super Line-Up er weer bij.

Afgelopen weekend was de allereerste Klok Rock Orange. Een nieuwe Koninginnedag festival georganiseerd door mijn maten van Peter Pan Speedrock en Joop Soree de horeca exploitant van Pop-Ei Café.

We kunnen wel spreken over een groot succes. Er zijn ongeveer 3000 bezoekers geweest. Dat is zeker niet slecht voor een festival dat;

1: volledig zelf georganiseerd word door Peter Pan Speedrock inclusief het hekken sjouwen ’s morgens om 8.00 uur.

2: Er zo’n 20 andere evenementen in de stad waren.

Super Line-Up heeft de promotie voor Klok Rock Orange gedaan. En goed want er waren toch maar liefst 3000 bezoekers, dus de boodschap is ontvangen. Op de dag zelf heb ik het stagemanagement gedaan.

Volgend jaar 30 april Klok Rock Orange 2.

Ik heb nog een fotoverslagje gemaakt van Klok Rock Orange, kijk hier maar.

 

Koninginnedag Festival Eindhoven

Op zaterdag 30 april (op Koninginnedag) vindt buiten bij het Klokgebouw (voor bij Pop-Ei) in Eindhoven de eerste editie van het “Klok Rock Orange” festival plaats. Denk aan bands, rock & roll, hotrods, BBQ en een superlocatie – kortom: alle ingrediënten die aanwezig moeten zijn voor een gaaf Koninginnedag festival. En ook het is ook nog eens gratis.!

Koninginnedag in Eindhoven is geen Koninginnedag als er geen rock & roll bands spelen. Daarom hebben de mannen van Peter Pan Speedrock in samenwerking met Joop Soree (Horeca-exploitant Pop-Ei) een nieuwe festival georganiseerd en “Klok Rock Orange” gedoopt. Er zullen die dag 11 bands spelen, van hardrock tot speedrock, van rock & roll tot punk en van hardcore tot garage. De organisatie van het festival gaat zelf ook spelen. Onder de naam Peter Pan Speedrock Special zullen ze in een half uur alle speedrock-klassiekers gaan spelen onder leiding van mascotte Dikke Dennis.

Het festival heeft voor ieder wat wil(d)s. Het festivalterrein is ruim opgezet dus er is in tegenstelling tot middenin de stad genoeg ruimte voor iedereen. Het is de place to be voor alle rock & rollers, speedrockers, punkers en hardcore kids, maar natuurlijk ook voor families van jong tot oud. En om het festival compleet te maken verzorgen CC The Trashers uit Eindhoven een grootse hotrodshow op het festival terrein.

Meer info over Klok Rock Orange vind je hier.

Tijdschema Klok Rock Orange.

 • 12.00 tot 12.30 Blackbone
 • 13.00 tot 13.30 Digital Orchestra
 • 14.00 tot 14.40 Malle Pietje and the Bimbo’s
 • 15.00 tot 15.30 Van Der Buyst
 • 16.00 tot 16.30 Radio Dead Ones
 • 17.00 tot 17.30 Komatsu
 • 18.00 tot 18.30 Bang Bang Bazooka
 • 19.00 tot 19.30 Peter Pan Speedrock Special
 • 20.00 tot 20.30 Gewapend Beton
 • 21.00 tot 21.30 Tech-9
 • 22.00 tot 22.30 The Deaf

“Koninginnedag Festival Eindhoven” verder lezen

Event support @ Extrema Outdoor 2010

Voor het 15-jarige jubileum pakt organisator Extrema extra groots uit met internationale en nationale top artiesten uit uiteenlopende dance- genres. Onder andere Don Diablo, Josh Wink, Erick E, Dennis Ferrer en 60 andere top artiesten zullen ervoor zorgen dat het 15 jarige jubileum een groot feest gaat worden. Extrema Outdoor vind plaats op zaterdag 17 juli bij recreatiemeer Aquabest bij Eindhoven.

Super Line-Up werkt mee met de opbouw en afbouw van het evenement. Tevens verzorgd Super Line-Up het stagemanagement van Ricco’s Village.