Figuranten gezocht voor videoclip Peter Pan Speedrock

Donderdag 23 september beginnen de opnames van de nieuwe videoclip van Peter pan Speedrock. “We want blood” Wil jij daar bij zijn en in de nieuwste videoclip komen? Kom ons dan supporten aanstaande donderdag. Om 16.00 wordt iedereen verwacht in Area 51 te Eindhoven (vlakbij Speedfest Locatie). We zullen draaien van 16.00 tot 22.00. Wat word er van je verwacht : Snoei en snoeihard Party’en tijdens het optreden van Peterpan! Mocht je nog iets bijzonders hebben, bv. een vette amerikaanse oldtimer? kunnen vuurspugen etc. Vermeld dit aub dan bij de inschrijving! Meld je hier aan.

We Want Blood

Kempenerpop 2010: cd presentatie Peter Pan Speedrock

Op 18 september gaat de 29e editie van Kempenerpop van start. Bands als Peter Pan Speedrock, Go Back To The Zoo en Dog Eat Dog, als ook Gerard van Maasakkers en Grad Damen staan klaar om een feestje te bouwen.

Dit jaar heeft Kempenerpop ook een primeur, namelijk de cd presentatie van de nieuwe plaat van de Eindhovense speedrock helden Peter Pan Speedrock. De organisatie heeft laten weten dit groots aan te willen pakken. Zo komt er o.a. een luister caravan waar je als eerste de nieuwe plaat “We Want Blood” kunt luisteren. Dit kost 1 muntje.  De opbrengst gaat naar Serious Request van 3FM. Die actie staat in het teken van de strijd tegen Aids. Daar past de titel van de plaat helemaal bij natuurlijk. Volgens betrouwbare bronnen heeft de organisatie nog veel meer in petto rondom de cd presentatie. Zorg dus dat je erbij bent en het spektakel niet gaat missen.

Op drie podia zullen in totaal 34 acts te zien zijn op het festival. Op zaterdag is er meer aandacht voor de scherpere randjes van de popmuziek en vindt daarnaast de finale plaats van de Kempenerpopprijs 2010. Er zal een theatertent staan waar coverbands reggae en ska ten gehore brengen. De zondag is meer afgestemd op een breed publiek. Binnen- en buitenlandse bands zorgen ook voor een traditioneler festivalgevoel.

Voor het eerst is er een ware festival camping in het leven geroepen voor bezoekers van buiten de regio en is er meer variatie in eetgelegenheden. Er zullen signeersessies plaatsvinden met verschillende bands. Bezoekers kunnen deelnemen aan sport demonstraties en er is een kinderplein. Meer informatie is te vinden op www.kempenerpop.nl.

Super Line-Up verzorgt het stage management op het hoofdpodium.