XO LIVE 2012

Het volgende project: XO Live 2012.

Voor de mensen die dit niet kennen. XO Live is de nieuwe naam voor een van het grootste dance festival van ons land, namelijk Extrema Outdoor. Het festival is vernieuwd en grootser dan ooit. Dit jaar zal live muziek een prominente rol geven aan de (Super) Line-Up.

Grote namen staan dit jaar op de bill te pronken: LMFAO, Paul Kalkbrenner, 2 Many DJ’s, David Guetta en nog veel meer. Kijk hier maar.

Morgen gaan we beginnen met de opbouw van XO Live.  Mijn taak dit jaar is om de sitecrew te coördineren .

Wij gaan met onze club mensen ervoor zorgen dat er ongeveer 6000 m2 vloer gelegd word, 200 barriers geplaatst gaan worden, dat alle kleedkamers en portocabins voorzien gaan worden van meubilair en dat op het hele terrein brandblussers  geplaatst worden. Toch wel een redelijk belangrijk onderdeel van het festival dus.

Wil je meer weten over XO Live kijk dan even op hun website. Wil je onze opbouw volgen dat kan via mijn Twitter. En foto’s van XO Live kun je hier terug vinden. Nieuw op de Extrema website is XO Backstage, hier kun je alle ins en outs vinden over XO live, gebracht door Extrema collega’s, artiesten en journalisten.